dissabte, 11 d’agost del 2007

LA BAR-BA-COA I EL SURFER BOY DE SOPELANA

Accedint a la desesperació de l'Òscar per fer de gourmet ("L'any passat em van fer passar gana, Carles"), avui sen's ha tret la samarreta i, desafiant la intensa calor del sol i del carbó, ens ha deleitat amb un quilo i mig de "chuletones" i un deliciós pit de pollastre. Tot això anava acompanyat d'una esplèndida amanida, patates fregides, cogombrets de mida considerable i un parell d'ampolles de sidra. Per postres, un suculent meló (...i és que l'Helena cada dia els tria millor).


Però tot aquest banquet de proteïnes era perquè l'Òscar agafés forces per desafiar les impresionants onades a la platja de Sopelana, propera seu del campionat mundial de bodyboard. Entre surferos de pura "pose" i xulos de platja, allà estava ELL... tot sol davant del perill, amb una taula del segle passat que destenyia de blau piscina. Tot coratge, se la juga!!!
Ot el croqueta, amb el mateix banyador que el Carles, juga amb la sorra aliè a la temeritat de son pare i si crida "auxili, auxili!" és perquè ha perdut els peuets sota la sorra.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Veiem que continua el bon paisatge, el bon ambient i la bona teca. Aprofiteu, que les vacances passen molt rapid!!!
Nosaltres us seguim des de Tanzania. Ja hem fet safari i dema al Mont Meru. Ja us explicarem.
Ah!! Carles, moltes felicitats!!!

Midi d'Ossau ha dit...

Idílic...!! ( el cafetó amb aquest paissatge).
Per molts anys Carles.
Petons!