diumenge, 5 d’agost del 2007

EL BOSC D'OMA



Després d'un bon esmorzar, incloent ous frescos de les gallines Goiena, i el pa de pessic casolà de la Karmele, hem marxat cap al Bosc d'Oma. Un il.luminat ha desgraciat un bosc amb pintades (com graffitis però en diuen art). Si ho fem nosaltres segur que hem de pagar multa i ens arresten.

Abans d'arribar ens hem equivocat de camí i hem fet més kilòmetres dels que tocàven, però així hem passejat pel poble d'Oma (bé quatre cases, però quines quatre cases!!!). Hem fet una pujadeta molt empinada, hem trobat uns madrilenyos, uns altres catalans i una gallina morta pel camí i tots recollits hem emprès el camí cap als arbres pintats. Sort que el Carles ho ha trobat primer si no encara hi seríem....


L'Oscar, l'Ot i el Carles han fet un concert de troncs, molt adient amb l'ambient, mentre la resta de gent ens mirava (???¿¿¿). A la tornada l'Ot s'ha adormit a l'esquena-motxilla de'n Carles, i després de creuar-nos amb gent molt variada amb xancletes, vestidets, i altres,... hem caminat 3 kilòmetres més fins arribar al pàrking. El rètol deia 3 Kms. i 45 minuts, però creiem que com que són bascos han encongit el temps, perquè això de 45 minuts.... eren uns quants més.






P.D: Gràcies Chuskis pel vostre comentari, ara veiem que hi ha algú que ens llegeix i segueix!