divendres, 17 d’agost del 2007

ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS ...

(13 d'Agost 07)


Avui és l'aniversari del Carles, MOLTES FELICITATS GUAPO!!! i hem començat el dia amb un concert matutí que ens han ofert els residents a Goiena's house. Amb la percussió d'unes llaunes de galetes, un joc de 4 en ratlla i uns cotxets miniatura hem "amenitzat" l'esmorzar dels pocs guiris que i ha a casa.

Després hem anat a fer una excursió fins a Armintza, un poblet pescador on hem abordat un vaixell pirata i hem alimentat crancs, eriçons, projectes de gambes i lapes, un raconet molt xulo.

A l'hora de dinar hem anat a una sidreria on hem bufat les espelmes del Carles sobre un pastis de pastanaga amb nous boníssim!!

A mitja tarda, després de una rapida migdiada de la Miffy i en Billy (2 dels membres de l'expedició dels que encara no s'havia vist cap foto)
hem distret al Carles enviant-l'ho a comprar per poder fer-l'hi un pastis i tot el muntatge no ha servit de res pq quant ha arribat amb 2 ampolles de cava, ningú l'ha pogut frenar en el moment de posar les a la nevera, i ... no cal dir res més, ens ha "pillat".

Però la intenció és el que compta, oi? i hem acabat la nit amb una festeta/tertúlia improvitzada la mar de bé.

3 comentaris:

CARLES ha dit...

QUE JOVE I QUE GUAPO ÉS AQUEST DE L'ANIVERSARI.....(ÉS QUE NO TINC ÀVIA,...VES, QUE HI FAREM!!!)

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Tênis e Sapato, I hope you enjoy. The address is http://tenis-e-sapato.blogspot.com. A hug.

Guillermo Jiménez ha dit...

Hola!
Perdona que te deje aquí este comentario, pero el primero de tus enlaces está equivocado y conduce a uno de mis dominios, lo que quizá podría confundir a tus lectores.
Gracias por la atención.
Un saludo!