dimarts, 7 d’agost del 2007

UN DIA DE PLUJA

Com diu el Carles som gent de recursos, aquest matí la pluja ens ha frustrat l'excursió a Plentzia i Gorliz i hem decidit anar a comprar alguna cosa per distreure'ns. I com que som gent sense límits hem escalat una txapela, una àvia basca i hem comprat: plastilina, llagostins i cloïsses!!!



i us preguntareu què es pot fer amb tot això? llagostins de plastilina, llagostins amb cloïsses, plastilina de cloïsses i tot el que la vostra imaginació doni de sí. Doncs us heu equivocat, res de tot això. Aixó és el que hem fet:



La plastilina era per l'Ot però ens hi hem tirat a sobre com si fes trenta anys que no en tocàvem: hem fet unes flors, una mosca, una tortuga (amb Lacasito inclòs), una gallina, una serp, un Chillida, etc. L'impàs de la plastilina al dinar ens l'ha amenitzat un "clown" de molta qualitat.



I amb els llagostins hem fet això, llàstima que no ho pogueu ensumar.... No, no és Can Berasategui, es Can Goiena.
Per tirar avall tot l'àpat, hem fet una volta prop de casa, i hem descobert que no tothom és igual de sociable. Una senyora d'uns 60 anys, bruta com la tinya, pudenta com una claveguera i lletja com un pecat ens ha exigit que no li fessim cap foto i aquesta no era la nostra intenció, gent com aquesta ens trencaria la càmera. L'hem engegat a "¡joder la marrana!" i hem seguit la nostra excursió fins l'Ermita de Santa Elena. Les nostres ànsies per cremar calories ens han portat a practicar algun esport.